Karınca yumurtası yağı nedir? Karınca Yumurtası Yağı ; İran'dan ithal edilen karınca yumurtası eksraktının Türkiye?de kozmetik kullanıma hazır hale getirilerek şişelenmiş halidir. Ürün SAĞLIK BAKANLIĞI 05.08.2007 TARİH VE 5324 SAYILI KOZMETİK KANUNUNA UYGUN OLARAK ÜRETİLMİŞTİR... Karınca Yumurtası Ekstraktı, geçmişten bugüne kadar istenmeyen tüyleri yok etmek için kesin çözüm olarak kullanılmıştır. Osmanlı İmparatorluğu döneminde Anadolu?da, Ortadoğu?da, Uzakdoğu?da istenmeyen tüyleri yok etmek için kullanıldığı bilinmektedir. Hatta bahsedilen dönemlerde yeni doğmuş bebeklerin koltuk altı ve diğer bölgelerine sürülerek tüylenmeleri de önlenmiştir. Karınca yumurtası yağı nerelerde kullanılır? Yüz ve genital (bikini bölgesi) bölgeler dâhil olmak üzere vücudun her yerinde kullanılabilir. Karınca yumurtası yağı etkisi İlk uygulamadan sonra periyodik tüy alma sürenizin uzadığını, tüylerde incelme ve seyrelme olduğunu göreceksiniz. Üç kutuluk düzenli kullanımda kesin başarı sağlandığı gözlenmiştir. Karınca yumurtası yağı nasıl kullanılır? Tüylü olan bölge ağda, ip, cımbız gibi yöntemlerle temizlendikten sonra tahriş olmayan bölgelere hemen, tahriş olan (kızaran) bölgelere 4 saat sonra sürülebilir. Cilt üzerine sürülen yağ Ağda veya epilasyonla elle tüyü alınmış bölgelere yedirilerek uygulanır. Karınca yumurtası yağının kullanım süresi İlk seans: Tüyler alındıktan sonra 4 gün boyunca günde bir kez. Her tüy alındıktan sonra aynı şekilde bu uygulama yapılır. Yeterli sonuç alınıncaya kadar aynı şekilde uygulamaya devam edilir. Karınca yumurtası yağının yan etkisi Bilinen hiçbir yan etkisi yoktur. Genel olarak hamilelikte hiçbir ilacın yan etki araştırmaları yapılamadığından hamilelerin tedbir olarak kullanmaması önerilir. 3 adet alımda kargo bizden..... |