Çay ağacı, Avustralya'nın kuzeydoğusunda yetişen bir bitkidir. Bitkinin yaprakları
%100 doğal yağ verir.
Bu yağ antiseptik olup pek çok yarara sahiptir.
Tamamen doğal olduğu için yan etkisi yoktır.
Sağlıklı hücreleri öldürmez.
Avustralya yerlileri Aborjinler,
yüzyıllar önce keşfetmiş olsa da kozmetik
sektörü çay ağacını daha yeni farketti.
Çay ağacı yağı, içinde bulunan etkin maddeler
sayesinde sadece sivilce ve akne gibi oluşumları
engellemekle kalmıyor, cilde ve saça
ayrı bir parlaklık ve nem de veriyor.
Saçın dökülmesine neden olan bakteri ve miteları öldürür.
Saça 10 damla damlatılır, masaj yapılır, şampuanlanır.
Son günlerin en popüler akne çözümü çay ağacı yağı.
Çay ağacı yağı, Ciltteki tahriş, kızarıklık, kaşıntı, pul pul dökülme, iltihabı giderir,
travma ve yanık durumunda cildi yeniler ve ağrıları yok eder. Saman nezlesi, alerji,
ürtiker, herpetik ve irinli sivilceler, akne, kesik, sıyrık, ayak parmakları arasındaki
pişik durumlarında etkilidir. Siğil, basur, mantar hastalıklarının tedavisinde yardımcı olur.
Haşarat sokmalarından sonra oluşan kaşıntıyı giderir
Çay Ağacı Yağı kurumuş, çatlamış ve kaşıntı veren topuklarınızı rahatlatarak, yıpranmış
derinin iyileşmesine yardımcı olur...
Çay Ağacı Yağı cildinize etkisi uzun süren bir rahatlama ve nem kazandırmaya yardımcı olur.
Ayaklardaki su toplamalarını ve nasır oluşumlarını engellemeye yardımcıdır.